HVAC: airco, verwarming en ventilatie van Connect Solutions

Bent u op zoek naar een manier om uw ruimtes het hele jaar door comfortabel te houden? Dan is het hoog tijd om kennis te maken met de HVAC-oplossingen van Connect Solutions. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in airco, verwarming en ventilatie en durven ons gerust een echte HVAC-specialist noemen.

Uw ideale HVAC-partner

Bij Connect Solutions zijn we gepassioneerd in het leveren van geavanceerde HVAC-oplossingen die aan uw comfortbehoeften voldoen. Bovendien maken ze uw leven een stuk gemakkelijker, omdat ze gekoppeld. kunnen worden met de KNX-interface.

Als uw ideale partner voor totaaloplossingen in verwarming, ventilatie, airco en meer, onderscheiden we ons door onze diepgaande technische expertise en onze toewijding aan innovatie.

Professionele ondersteuning van A tot Z

Van de eerste ontwerpfase tot de uiteindelijke installatie en het onderhoud van bijvoorbeeld uw airco, ons team van professionals staat klaar om u te ondersteunen met deskundig advies en service van topkwaliteit. Kies voor Connect Solutions en ervaar hoe onze passie voor techniek uw ruimtes transformeert in comfortabele, efficiënte en gezonde omgevingen.

Airco van een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf

Bij Connect Solutions begrijpen we dat een airco meer is dan alleen verkoeling; het is een investering in uw welzijn. Daarom bieden we als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf hoogwaardige airco’s aan.

Airco

Klimatisatie op maat

Wilt u in de zomer uw ruimtes verkoelen met airco? Heeft u het ’s winters graag aangenaam warm? Reken dan op de expertise van Connect Solutions! Wij plaatsen zowel airco als ventilatie en energiezuinige warmtepompen. Een oplossing voor uw probleem? Die vindt u bij Connect Solutions!

Airco

Airco's van het topmerk Daikin

Wij verkopen en installeren verschillende soorten airco van het merk Daikin die uw woning of kmo verkoelen, verwarmen of zuiveren. Wij kiezen ervoor om te werken met dit topmerk omdat deze airco’s uiterst betrouwbaar en duurzaam zijn.

De innovatieve airco’s voorzien u van maximaal comfort, verbeteren de luchtkwaliteit en zijn bovendien energie-efficiënt. Daarnaast passen de elegante designs naadloos in elk interieur.

Uw Daikin-installateur

Wilt u ons als Daikin-installateur inschakelen om een hoogwaardige Daikin-airco te installeren? Laat het ons gerust weten, dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Smart living met Daikin

Maar er is meer. De airco’s van Daikin kunnen ook gekoppeld worden aan de KNX-interface. Dit zorgt ervoor dat meerdere apparaten met elkaar kunnen communiceren en dat ze eenvoudig opgevolgd en aangestuurd kunnen worden. Dit past volledig in ons smart living verhaal.

Aircosysteem op maat

We bepalen voor u graag een innovatief systeem op maat. Zo kunt u onder andere kiezen uit diverse soorten airco’s:

Airco-onderhoud of reparaties

Is uw systeem defect of heeft uw airco nood aan een onderhoud? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen! Tijdens een jaarlijks nazicht vullen we de koelvloeistof bij en vacumeren we de airco indien nodig. We geven bovendien nuttige informatie over subsidies.

Vakkundige installatie van uw airco

Wilt u een airco kopen? De specialisten van onze koeltechnisch gecertifieerde firma hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een snelle en vakkundige installatie van de airco, zodat u er snel van kunt genieten.

De voordelen van airco

Wilt u airco laten installeren? Dan geniet u van heel wat voordelen! Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

Airco

Verhoogd comfort

Airco zorgt voor een koele, comfortabele omgeving tijdens de hete zomermaanden. Uw airco heeft het vermogen om de temperatuur in uw woning of kantoor te reguleren, en dit verbetert het algemene welzijn en comfort.
Airco

Verbeterde luchtkwaliteit

Moderne airco's filteren en circuleren schone lucht en verwijderen verontreinigende stoffen uit de lucht. Dit is vooral belangrijk voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.
Airco

Minder vochtigheid

Airco verlaagt de vochtigheid in de ruimte. Een lagere vochtigheidsgraad voorkomt de groei van schimmel en mijt, en creëert een minder plakkerig klimaat.
Airco

Beter slapen? Airco installeren

Wilt u beter kunnen slapen? Overweeg dan om een airco te installeren in uw slaapkamer! Een koelere slaapomgeving bevordert een goede nachtrust. Mensen slapen beter bij lagere temperaturen, en een airco kan hier effectief bij helpen.
Airco

Geur- en stofverwijdering

Airco's kunnen helpen bij het filteren en verwijderen van onaangename geuren en stofdeeltjes, zodat de binnenlucht frisser en schoner is. Dit komt de luchtkwaliteit alleen maar ten goede.
Airco

Een airco verhoogt de waarde van uw pand

Het installeren van een airco kan de waarde van uw eigendom verhogen, waardoor het aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers of huurders. Een airco is dus een slimme investering met het oog op een toekomstige verkoop.

Ventilatie: steeds zuivere lucht in uw pand

Naast airco’s, komen wij ook langs om een ventilatiesysteem te plaatsen. Ventilatiesystemen zorgen heel het jaar door voor constante luchtverversing, waardoor vervuilde lucht naar buiten wordt afgevoerd en verse lucht naar binnen wordt gebracht. Dit is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar verbetert ook de energie-efficiëntie van uw pand.

Ventilatiesysteem C en D

Wij hebben ervaring met de kwalitatieve systemen C en D van het 100 % Belgische merk DUCO. Type C is een combinatie van een natuurlijke luchttoevoer en een mechanische luchtafvoer. Type D voert de lucht dan weer volledig automatisch af en aan.

Koppelen met KNX

Onze ventilatieoplossingen kunnen allemaal gekoppeld worden met KNX, zodat u alles met elkaar kunt laten communiceren. Wij zitten graag met u samen om de verschillende ventilatietypes te overlopen. Het maakt niet uit of u kiest voor een mechanisch of gedeeltelijk mechanisch ventilatiesysteem, wij hebben de juiste totaaloplossing voor uw project!

Warmtepompen: een milieuvriendelijk alternatief

Verbruikt uw traditionele verwarming te veel energie? Of bent u een woning of bedrijfspand aan het bouwen? Dan is een warmtepomp van Daikin zeker het overwegen waard. Vanaf 2026 zijn warmtepompen wettelijk verplicht in nieuwbouwwoningen.

Met een warmtepomp bent u klaar voor de toekomst. Bij Connect Solutions bieden we een breed scala aan warmtepompen van Daikin aan die geschikt zijn voor elke situatie en budget. U kunt er op een milieuvriendelijke en efficiënte wijze ruimtes mee verwarmen en koelen. Bovendien geniet u steeds van sanitair warm water en bespaart u heel wat energiekosten.

In combinatie met radiatoren, vloerverwarming en zonnecollectoren

Wat betreft warmtepompen, plaatsen wij lucht-lucht, water-lucht en geothermische modellen van Daikin. Afhankelijk van de uitvoering wordt er warmte uit de lucht, het grondwater of de bodem gehaald.

Geniet van een maximale energiebesparing

Bovendien is het mogelijk om uw warmtepomp te verbinden met radiatoren, vloerverwarming en zonnecollectoren. Vloerverwarming met een warmtepomp is een efficiënte combinatie voor maximale energiebesparing!

Waarom kiezen voor voor een HVAC-oplossing van Connect Solutions?

Bij Connect Solutions zijn we trots op onze expertise en toewijding aan klanttevredenheid. Wilt u een airco kopen? Twijfelt u nog tussen een split airco of een single split model? Of wilt u een ventilatiesysteem of warmtepomp laten installeren? Wij begrijpen dat het kiezen van het juiste HVAC-systeem een belangrijke beslissing is.

Daarom voorzien we u graag van professioneel advies en begeleiding bij elke stap. Als uw totaalpartner in techniek hebben we de juiste kennis en ervaring in huis om dé ideale oplossing op maat aan te kunnen bieden.

Duurzaamheid voorop

Onze toewijding aan duurzaamheid betekent dat we altijd op zoek zijn naar de meest energie-efficiënte en milieuvriendelijke opties voor onze klanten. Wanneer u kiest voor een airco of ander systeem van Connect Solutions, kiest u niet alleen voor comfort, maar ook voor een groenere toekomst.

Wij staan volledig achter de merken waar we mee samenwerken en zijn trots op onze milieubewuste werkwijze. Deze trekken we graag door in de realisatie van uw project.

Contacteer ons voor een airco of andere HVAC-oplossing

Maak vandaag nog de stap naar een comfortabele, gezonde en duurzame omgeving met de HVAC-oplossingen van Connect Solutions. Het maakt niet uit of u een airco, verwarmings- of ventilatiesysteem wilt laten installeren; onze specialisten staan voor u klaar en garanderen de beste dienstverlening.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten, en laat ons u helpen om het perfecte klimaat te creëren.