Bus connect solutions

Je bedrijf ten volle ondersteund

Heb je nood aan gekwalificeerd personeel om het werk in je bedrijf te verlichten? Vertrouw dan op Connect Solutions. Wij zijn een detacheringspartner die de juiste mensen op de juiste plaats zet. Vanuit eigen expertise in de technische wereld en de grote vraag naar technische profielen startten wij onze zaak op om ondernemingen hulp te bieden.

Een technische topper voor iedere sector

Medewerkers uit ons netwerk zetten wij in diverse sectoren in, gaande van de voedings- tot de metaalindustrie. De werkkrachten die wij voorstellen, zijn erg flexibel en passen zich geheel aan je werkrooster aan. Ze beschikken bovendien over alle nodige technische vaardigheden en zijn echte uitblinkers in hun vak.

Of je nu slechts enkele weken hulp nodig hebt of gedurende meerdere jaren, je bepaalt volledig zelf hoe vaak onze technici langskomen. Challenge ahead? Connect Solutions is your solution! Wij gaan voor jou tot het uiterste.

Wij zoeken technici en monteurs

8 jobs beschikbaar

Onze diensten

Onze opgeleide technische kandidaten vormen op korte of lange termijn dé geschikte ruggensteun voor jouw productieomgeving. 

Onze elektriciens bouwen o.a. borden, voorzien verlichting, leggen databekabeling aan enz. Kortom voorzien zij je van een volledige industriële installatie.

Treden er plots technische problemen op in je gebouw? Dan lossen onze gebouwbeheerders die in een oogwenk voor je op. Onze getalenteerde klussers zijn je eerste hulp bij een uitdaging.