Elektriciteit & domotica

Elektriciteit domotica

Je huishoudelijke installatie van a tot z

Connect Solutions wil je bijstaan in je nieuwbouw- of renovatieproject. Wij voorzien alle elektrotechnieken voor jouw project, van een standaard huishoudelijke installatie tot domoticasystemen.

Wij plaatsen en renoveren elektrische installaties, alles van installatie tot conform maken van de verdeelborden. Bij oplevering zal je installatie keuringsklaar zijn.

Verlichting voor je woning is een zeer belangrijke en moeilijke beslissing, wij staan je bij in de keuze alsook de plaatsing van je verlichting.

Weten wie aan je deur staat, is toch handig. Daarvoor zijn ook zoveel verschillende opties op de markt. Connect Solutions vindt samen met jou de oplossing die bij je past.

Domotica koppelt alle technieken in een pand om bepaalde taken te automatiseren, daarom wordt die ook wel eens huisautomatisatie genoemd. Connect Solutions is daarvoor je partner.

Wij maken jouw elektrische installaties conform de huidige wetgeving en leven alle veiligheidsvoorschriften strikt na.

Je netwerk netjes op orde. Zowel voor data, telefonie als video voorzien wij universele aansluitingen die weinig onderhoud vergen. Een krachtig en flexibel datanetwerk gegarandeerd!

Voor alle storingen en dringende herstellingen schiet Connect Solutions je te hulp om je installatie zo snel mogelijk weer in gang te krijgen.

Dankzij onze gedetailleerde elektrische schema’s voldoen al je installaties aan de wettelijke voorschriften.