Parlo- en videofonie

Parlo videofonie

De toegang op maat tot je woning

Een parlofoon of deurintercom is een systeem dat het mogelijk maakt te communiceren met de persoon die aan je deur of poort staat. Onze parlofoons van Comelit kunnen handenvrij worden gebruikt of zijn voorzien van een hoorn. Een parlofoon bevat standaard een buitenpost en een binnenpost. Het aantal binnenposten kan worden uitgebreid. Bovendien kunnen de verschillende binnenposten als intercom worden gebruikt. Zo kan er tussen de verschillende ruimtes van het huis worden gecommuniceerd.

Een videofoon van Comelit zorgt ervoor dat je aan de hand van een buitencamera in één oogopslag ziet wie er aan je deur staat of wie er langs is geweest. Door gebruik te maken van een videofoon kan je ongewenste bezoeken voorkomen. De videofoons kunnen we makkelijk installeren dankzij hun tweedraadsaansluiting. Je oude deurbel vervangen door een videofoon is dus een fluitje van een cent.

Zo goed als onzichtbaar

Zowel de binnenposten als de deurpost kunnen in opbouw of inbouw worden geplaatst. De dikte van onze videofoons is miniem, waardoor ze weinig storend overkomen. We hebben zelfs tafeltoestellen, die niet aan een wand bevestigd hoeven te worden en bijvoorbeeld op het keukenaanrecht kunnen staan. 

Connect Solutions staat je bij om de geschikte keuze te maken die best bij je past en om alle toepassingen uit te leggen.

Parlo videofonie 2