BUS WEBSITE MIKE

Je partner voor totaalprojecten

Op zoek naar een betrouwbare, vakbekwame partner met een hart voor techniek? Connect Solutions werd in 2020 opgericht door Mike Adriaensen. Onder zijn leiding is onze firma een vat vol kennis geworden.

We geloven sterk in innovatie en scholen onszelf dan ook continu bij om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen. Connect Solutions is al heel snel uitgegroeid tot een vakkundige en betrouwbare partner die je graag adviseert en bijstaat in je projecten.

Milieubewuste werkwijze

Naast het plaatsen van klassieke huisinstallaties staan wij je bij in een variatie van verschillende elektrische installatietechnieken, koeltechnieken en milieubewuste technieken. Connect Solutions, je totaaloplossing voor de realisatie van jouw project!

Onze diensten

Bij Connect Solutions kan je terecht voor al je huishoudelijke installaties, domoticasystemen, verlichting/relighting, parlo- en videofonie, gestructureerde bekabeling, keuringsinbreuken, schema’s en herstellingen. Bekijk hier alle opties!

Maak van je huis een nog veiligere thuis. Connect Solutions biedt je een variatie aan beveiligingssystemen aan, van camerasystemen tot inbraak- en brandbeveiliging. Ontdek welke het beste bij je woning past!

Bent u op zoek naar een milieubewuste oplossing om duurzame energie op te wekken? Connect Solutions voorziet u daarvoor de oplossing. Wij plaatsen graag je kwalitatieve installatie op zonne-energie. Bekijk hier jouw mogelijkheden!

Rijd je al elektrisch? Connect Solutions installeert jouw eigen laadstation aan huis! Wist je dat laadpalen een slimme toepassing hebben waarmee ze het energieverbruik tussen het laden van je wagen en het verbruik in huis in de gaten houden? Ontdek hier ons aanbod!

Met een airco ben je verzekerd van een optimaal en comfortabel binnenklimaat. Wist je dat een airconditioner naast koelen ook kan verwarmen? Zo beleef je het hele jaar door plezier aan je airco! Ontdek snel welke installatie het best bij je past!